Szolgáltatások

GOOGLE UTCAKÉP

Belső nézet 

A Google Térképen már nem csak az utcákon nézhetünk körül, hanem bemehetünk virtuálisan azokba az üzletekbe is, amelyekről már készültek panorámafotók. A Google által minősített fotósként vállaljuk üzletének teljes belső fotózását, 360 fokos képek készítését, hogy Ön is megmutathassa teljes arculatát.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

VIRTUÁLIS SÉTÁK

Körbejárható 

Több 360 fokos panorámakép összekapcsolásával pontról pontra be tudjuk járni a vállalkozás teljes területét, megmutatva minden fontos részletet, amikre büszkék vagyunk. A nyilakkal elvezethetjük az érdeklődőt olyan részekre is, ami az utcáról, vagy a bejárattól nem látszik (ennél a Lipóti Bistronál például a galéria), és felfedezve az egész üzletet potenciális vásárlóink nagyobb eséllyel látogatnak el hozzánk személyesen is!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

GOOGLE CÉGEM OPTIMALIZÁLÁS

Hogyan érjünk el jobb helyezést? 

Tapasztalatunk szerint a magyar vállalkozások nagy része nem foglalkozik a Google Cégem fiókjának kezelésével, ennek azonban egyre nagyobb a szerepe a keresőben való rangsorolásban. Ügyfeleinknek segítünk megfelelő minőségben létrehozni a "My Business" fiókot, és a folyamatosan bővülő funkciókkal naprakészen tartani azt.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

IDŐPONT EGYEZTETÉSÉRT, ILLETVE EGYEDI ÁRAJÁNLATÉRT KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN, VAGY ADJA MEG ADATAIT ÉS VISSZAHÍVJUK:

Tel:      +36 30 699 0149 
Email: belsoterfoto360@gmail.com

*Budapesten, illetve Balatonakarattya 40 km-es körzetében.
Kiemelt szolgáltatási területeink: Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Budapest, Veszprém, Székesfehérvár, Csopak, Alsóörs, Tihany, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonszemes és környékük, illetve egyedi megállapodás alapján Magyarország területe.

Küldjön nekünk üzenetet:

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.