Virtuális túra/séta készítés

fogászat virtuális séta

Miért hasznos egy virtuális túra?

 • A legtöbb vállalkozás előtt nap, mint nap elmegy az ember autóval, tömegközlekedéssel, de, ha kívülről nem elég szimpatikus az épület, vagy nem biztos benne az ember, hogy ott megtalálja azt amit keres, jó eséllyel soha nem fog belépni az ajtón. Otthonról viszont könnyedén körbe tud nézni telefonról, számítógépről, ha készült virtuális túra az adott helyről.
 • Külföldiek bizalmát nagyban erősíthetjük, ha többnyire turisták a célcsoportunk, mert látják, mi várja majd őket.
 • Kiemelkedünk a konkurenciánkból, ha nálunk már online is körbe lehet nézni a virtuális séta segítségével.
 • Nagyobb valószínűséggel látogatnak el hozzánk a potenciális vásárlóink személyesen is. (Google statisztikái igazolják.)
 • Erősítjük a lokális marketinget – minél több fotó (így 360 fokos kép) jelenik meg vállalkozásunkról, annál jobb helyezést érhetünk el a Google keresőben.
 • A virtuális bemutatók tökéletesek oktatási és toborzási célokra is pl. gyárak, üzemek, logisztikai központok esetén.
 • Health&Safety célokra is kiválóak a 360 fokos virtuális bemutatók egy építkezésen, vagy veszélyesebb gyárakban, telephelyeken.
Barabás virtuális séta

Mi a virtuális túra elkészítésének menete?

 1. Felmérjük a megrendelő igényeit, telefonon, vagy személyes bejárással (ez utóbbit preferáljuk).

  Mekkora területet kell befotózni, milyen részletességgel, vagyis mi mindent szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek a virtuális bemutató által?

 2. Árajánlat kiküldése

  Előzetes igényfelmérést követően részletes, személyre szabott ajánlatot küldünk, mely tartalmaz minden tudnivalót a bemutató funkcióiról, a munkánk díjáról, illetve az esetleges egyéb költségekről.

 3. Fotózás

  Időpont egyeztetést követően a helyszínen elkészítjük a virtuális sétához szükséges felvételeket.

 4. Utómunkálatok, virtuális túra összeállítása

  Az elkészült felvételeket retusáljuk, hogy a legjobb képet mutassák vállalkozásáról, 360 fokos képekké szerkesztjük, majd a gömbpanorámaképeket a megfelelő sorrendben egymáshoz illesztjük, hogy átjárhatók legyenek. Ezt követően hozzáadjuk az igényelt információkat, hotspotokat, beágyazásokat, hogy minden célnak és felhasználói igénynek megfeleljen a virtuális bemutató.

 5. Átadás

  Az elkészült virtuális túrát prezentáljuk Megrendelőnknek, aki változtatási javaslatokkal élhet, majd elfogadás esetén átadjuk a megjelenítendő anyagot, illetve segítünk a megfelelő formában történő vizuális élmény kialakításában.

 6. Google Térkép feltöltés

  Az elkészült képeket igény szerint feltöltjük a Google Utcakép rendszerébe, hogy azok is rátalálhassanak vállalkozásunk 360 fokos képeire, akik nem konkrétan a cégünk nevére keresnek rá.

Szolgáltatásaink: 3D virtuális séta, virtuális túra készítés, lokális marketing, Google Cégem optimalizálás, 360 fokos fotózás, üzletfotózás, ingatlanfotózás, 3D termékfotózás, légi felvételek

Győződjön meg, hogy minőségi munkát végzünk: Referenciáink

Egyedi árajánlatot szoktunk küldeni, de előzetesen nagyságrendileg kalkulálhatóak a díjaink.

Keressen minket bármilyen kérdéssel: Kapcsolat